11ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου Erasmus+,Everyone is Someone Μετακίνηση στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ με τίτλο «Everyone is Someone» (2020-1-LT01-KA229-078053)

Μετακίνηση στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ με τίτλο «Everyone is Someone» (2020-1-LT01-KA229-078053)

Από τις 23 ως τις 27 Νοεμβρίου δύο καθηγήτριες του σχολείου μας, η κ. Ξένια Περακάκη, ως υπεύθυνη (contact person) του προγράμματος «Everyone is Someone» (Erasmus+ ΚΑ229), και η κ. Μαίρη Μηλιαράκη, ταξίδεψαν στο Βίλνιους της Λιθουανίας, προκειμένου να συμμετέχουν στις εργασίες εκπαίδευσης προσωπικού που διοργανώθηκαν από το Silales Dariaus ir Gireno progimnazija (σχολείο υποδοχής). Οι καθηγήτριες παρακολούθησαν τις κοινές εκδηλώσεις εκπαίδευσης μαζί με τους/τις συναδέλφους από τα άλλα συμμετέχοντα σχολεία, αντάλλαξαν ιδέες και κατήρτισαν από κοινού το πρόγραμμα μετακινήσεων των μαθητών. Επίσης απόλαυσαν τη μαγευτική πόλη του Βίλνιους και ξεναγήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή από το σχολείο υποδοχής, του οποίου η φιλοξενία υπήρξε υποδειγματική. 

Το πρόγραμμα, το οποίο θα διαρκέσει ως τον Αύγουστο του 2023, έχει ως στόχο την ενεργό συμμετοχή των μαθητών που θα λάβουν μέρος στη σχολική ζωή αλλά και στη ζωή των τοπικών κοινωνιών.

Το δελτίο τύπου:

Φωτογραφίες από τη μετακίνηση:

https://drive.google.com/file/d/1IjLKoJ-i50EJCc1zTtd9OC9gZPqR9i-u/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1dUoXXodeaWi57cvVA8JC9yDOzpbbTzAa/view?usp=sharing