11ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου Δράσεις Αξιοποίηση ανθρώπινου δυναμικού ως μέσο βελτίωσης της λειτουργίας του σχολείου: διαχείριση κρίσεων μέσα στην τάξη

Αξιοποίηση ανθρώπινου δυναμικού ως μέσο βελτίωσης της λειτουργίας του σχολείου: διαχείριση κρίσεων μέσα στην τάξη

Την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 στο χώρο του 11ου ΓΕΛ πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο πλαίσιο της δράσης «Αξιοποίηση  ανθρώπινου δυναμικού» σε συνεργασία με  το Εργαστήριο Μελέτης Συμπεριφορών Υγείας & Οδικής Ασφάλειας του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.

Η εκδήλωση αυτή αφορούσε την μεθοδολογία διαχείρισης κρίσεων μέσα στην τάξη από τους καθηγητές. Στην εκδήλωση αυτή έγινε συζήτηση μεταξύ των καθηγητών του σχολείου και των: Χλιαουτάκη Ι.,ομότιμο καθηγητή του ΕΛΜΕΠΑ, Παπαδακάκη Μ., επίκουρη καθηγήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ και Διευθύντρια του  «Εργαστηρίου Μελέτης Συμπεριφορών Υγείας & Οδικής Ασφάλειας» και Σπυριδάκη Αλεξάνδρα, ψυχολόγο.

Η συζήτηση έδωσε τη δυνατότητα να αναλυθούν και να συζητηθούν σε βάθος αυτά τα θέματα που μας ταλανίζουν και αποτέλεσε αφορμή να εξαχθούν συμπεράσματα που θα είναι πολύ χρήσιμα στην καθημερινότητα όλων μας. Τέλος ο χρόνος της συζήτησης αποδείχθηκε πολύ λίγος για την εξάντληση του θέματος και έτσι όλοι οι παριστάμενοι συμφώνησαν να επαναλάβουμε την δράση με το ξεκίνημα της επόμενης χρονιάς.

Συντονιστής Δράσης: ΣΗΦΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Καθηγητές : Καραγκούνης Γεώργιος, Ασλάνης Νικόλας, Ζαμπάλου Σοφία

https://drive.google.com/file/d/1WrA94gt6AUwpy3PXU9mrRRQFgy8w2Dt_/view?usp=sharing