11ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου Νέα Δωρεά αθλητικού υλικού από την Περιφέρεια Κρήτης

Δωρεά αθλητικού υλικού από την Περιφέρεια Κρήτης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11ου ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 18/01/2023


Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε την Τρίτη 17 Ιανουαρίου στο σχολείο μας, τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον αρμόδιο Αντιπεριφεριάρχη Αθλητισμού Πιτσούλη Γεώργιο. Σκοπός της επίσκεψής τους, ήταν να παραδώσουν στους μαθητές του 11ου Γελ Ηρακλείου αθλητικό υλικό, χρήσιμο αλλά και αναγκαίο για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας, δέχτηκαν με ενθουσιασμό την προσφορά της Περιφέρειας Κρήτης και ανταπέδωσαν τα ευχαριστήριά τους προς τους παρευρισκόμενος.
Η παράδοση του αθλητικού υλικού έγινε παρουσία του Περιφερειακού Δ/ντη Εκπ/σης Κρήτης Κου Εμμανουήλ Καρτσωνάκη, του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου Καραγιαννίδη Ιωάννη, του Υπεύθυνου Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού Νηστικάκη Ιωάννη καθώς επίσης και του Προϊστάμενου Διοικητικών Θεμάτων Δεσποτόπουλου Γεώργιου.
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου, συνεπής όπως πάντα στην στήριξή του προς το εκπαιδευτικό έργο του σχολείου, παρευρέθηκε δια του Προέδρου του Τζαγκαράκη Ιωάννη και ευχαρίστησε για την ευγενική δωρεά της Περιφέρεια Κρήτης.
Ευχαριστούμε θερμά, όλους τους παρευρισκόμενους για την τιμή της επίσκεψης στο σχολείο μας και για το χρήσιμο αθλητικό υλικό που μας παραδόθηκε.

Ο Δντης του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου
Σηφάκης Ευάγγελος