Επίσκεψη στην Ιατρική Σχολή

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε διδακτική επίσκεψη του τμήματος Γ’ τάξης του 3ου Επιστημονικού Πεδίου στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο του Αναλυτικού Προγράμματος Σπουδών (μάθημα Βιολογίας).

Κατά την επίσκεψη, τα παιδιά χωρισμένα σε ομάδες, επισκέφθηκαν διαδοχικά το εργαστήριο Ανατομίας, το εργαστήριο Τοξικολογίας και το εργαστήριο Φαρμακολογίας. Προηγήθηκε περιήγηση στο Μουσείο Ιατρικής και ομιλία-παρουσίαση της Ιατρικής Σχολής από τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Γ. Χαραλαμπόπουλο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τους υπεύθυνους της Επιτροπής Διασύνδεσης με τη Β΄θμια εκπαίδευση της Ιατρικής Σχολής για τη θερμή φιλοξενία και την άρτια οργάνωση μιας κατά γενική ομολογία πετυχημένης δράσης.

Μέσω της επίσκεψης οι μαθητές/τριές μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις σπουδές και
τις δραστηριότητες της Σχολής και να βοηθηθούν στον επαγγελματικό τους προσανατολισμό, καθώς η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης αποτελεί διαχρονικά μία από τις πρώτες πιθανές επιλογές του μαθητικού δυναμικού της Κρήτης που είναι υποψήφιοι του 3ου Επιστημονικού Πεδίου .

Συνοδοί καθηγητές: Ιωαννίδης Θωμάς, Κοντόσης Χρήστος

Φωτογραφίες από την επίσκεψη: https://drive.google.com/drive/folders/1fo0WN94qdRpsWZApBMjLkS7B7HY8IuT2?usp=sharing