11ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου Καλλιτεχνικές-πολιτιστικές εκδηλώσεις,Συνέδρια-Σεμινάρια-Ημερίδες Συμμετοχή του σχολείου μας στο 1ο Μαθητικό Περιβαλλοντικό Συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη

Συμμετοχή του σχολείου μας στο 1ο Μαθητικό Περιβαλλοντικό Συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη

Με μεγάλη  χαρά  σας ανακοινώνουμε την επιλογή του σχολείου μας στα 35 από τα 420 σχολεία για να συμμετέχει και να παρουσιάσει  εργασία στο 1ο Μαθητικό Περιβαλλοντικό Συνέδριο  στην Κωνσταντινούπολη στα πλαίσια της ένταξής μας στο Εθνικό Δίκτυο Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη – Μια Εκπαιδευτική Συνύπαρξη – Πολίτες της Πόλης – Έλληνες της Οικουμένης.

Το σχολείο  μας συμμετέχει με 29 μαθητές και μαθήτριες με το πρόγραμμα ΄΄Λαογραφικό ταξίδι από την Μικρά Ασία εως την Κρήτη΄΄ με υπεύθυνες καθηγήτριες την κ.Σαριδάκη Ειρήνη, την κ.Λακιωτάκη Πολύμνια και την κ.Λυκάκη Ελένη. Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα παρουσιάσουν ως εργασία παραδοσιακούς χορούς από την Κωνσταντινούπολη και την Κρήτη ανάμεσα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς  σχολείων όλης της Ελλάδας.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 4-7 Απριλίου 2024 στην Κωνσταντινούπολη, στον ιστορικό χώρο του Ζωγράφειου Λυκείου, υπό την ΑΙΓΙΔΑ της Α.Π.Θ. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.