11ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου Αθλητικές εκδηλώσεις Κατάκτηση 1ης θέσης στο νομό Ηρακλείου της ομάδας βόλεϊ κοριτσιών του 11ου ΓΕΛ

Κατάκτηση 1ης θέσης στο νομό Ηρακλείου της ομάδας βόλεϊ κοριτσιών του 11ου ΓΕΛ

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ κοριτσιών του σχολείου μας για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο νομό Ηρακλείου στο σχολικό πρωτάθλημα!

Αλλά τα κορίτσια του βόλεϊ δεν είναι οι μόνες κερδισμένες, καθώς η συμμετοχή της μαθητικής κοινότητας του σχολείου μας σε αθλητικές διοργανώσεις, είτε με την αθλητική είτε με την φίλαθλη ιδιότητα, προσφέρει πολλαπλά οφέλη, που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να δώσει…

72 μαθητές και μαθήτριες αγωνίζονται φέτος  σε 5 αθλήματα: βόλεϊ αγοριών και κοριτσιών, ποδόσφαιρο αγοριών, μπάσκετ αγοριών, υδατοσφαίριση (3 αγόρια) και σε διάφορα αγωνίσματα του στίβου και της κολύμβησης.

Σχεδόν σε όλα έχουμε αξιόλογες διακρίσεις και συμμετοχές σε τελικούς…

Στους σχολικούς αγώνες μεγάλη βαρύτητα (πρέπει να) δίνεται στη συμμετοχή και τη δραστηριοποίηση του συνόλου του μαθητικού δυναμικού να γυμναστεί και να επωφεληθεί απο τα οφέλη που προσφέρει η άσκηση και ο αθλητισμός.

Η συνεργασία, η ομαδικότητα, η πειθαρχία και ο αυτοέλεγχος είναι αξίες που οι μαθητές και οι μαθήτριες δύναται να αξιοποιήσουν εντός και εκτός του σχολείου. 

Η παρουσία των μαθητών-φιλάθλων μας στις κερκίδες, ο σεβασμός και το ήθος που επέδειξαν καθόλη τη διάρκεια του τελικού αγώνα του βόλεϊ κοριτσιών ήταν ένα ακόμα κέρδος για τη σχολική μας κοινότητα.

Καλή μας συνέχεια και πάντα επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα για το σχολείο μας!