11ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου Ανακοινώσεις Προετοιμασία για την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές για το σχολ. έτος 2024-25

Προετοιμασία για την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές για το σχολ. έτος 2024-25

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές-ανανεώσεις εγγραφών-μετεγγραφές των μαθητών/τριών στα Δημόσια Ημερήσια Γενικά Λύκεια, Α΄, Β ́, Γ ́ τάξη για το σχολικό έτος 2024-25 θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές (https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ).

Πατήστε ΕΔΩγια να δείτε την επιστολή προς γονείς/κηδεμόνες

Πατήστε ΕΔΩ για να κατεβάσετε την Υπεύθυνη Δήλωση εγγραφής για τον Α` κηδεμόνα «ΥΔ_e-εγγραφές_Α». Ως κηδεμόνας Α λογίζεται ο κηδεμόνας που θα υποβάλλει στο E-eggrafes την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής/ανανέωσης εγγραφής/ μετεγγραφής του/της γιου/κόρης του.

Πατήστε ΕΔΩ για να κατεβάσετε την Υπεύθυνη Δήλωση συναίνεσης για το Β` κηδεμόνα «ΥΔ_e-εγγραφές_Β»

Οι συγκεκριμένες Υπεύθυνες Δηλώσεις θα πρέπει να συμπληρωθούν και από τους δύο γονείς/κηδεμόνες, εφόσον υπάρχουν, και εν συνεχεία και οι δύο Υ.Δ. να επιστραφούν στη σχολική μονάδα έως τις 22-04-2024, είτε με γνήσιο της υπογραφής είτε μέσω gov.gr στον σύνδεσμο https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses .

Τις υπεύθυνες δηλώσεις θα τις επιστρέψουν οι μαθητές στον Υπεύθυνο εκπαιδευτικό του τμήματος τους ή ηλεκτρονικά στο e-mailτου σχολείου αναγράφοντας στο θέμα του μηνύματος σας το όνομα του μαθητή και το τμήμα στο οποίο ανήκει. 

Επισημαίνεται ότι στις δύο Υ.Δ. θα πρέπει να ταυτίζεται η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας.

Επίσης, το κείμενο των Υ.Δ. μπορείτε να το αντιγράψετε από τις πρωτότυπες δηλώσεις που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του σχολείου.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ. Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ Υ.Δ. «ΥΔ_e-εγγραφές_Α», ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ e-eggrafes.

Για τις λεπτομέρειες της διαδικασίας και της έναρξης λειτουργίας της εφαρμογής, θα αποσταλεί νεότερη εγκύκλιος.